Parteneri

2019 – 2020

Parteneriate încheiate cu SNSPA – Facultatea de Comunicare și Relații Publice, DGASPC Sector 2, DGASPC Sector 6 și Fundația Regală Margareta a României, pentru dezvoltarea de proiecte intergeneraționale în comunitate. Colaborări în proiecte cu DGASPC Sector 1, 3, 4 și Universitatea Dunărea de Jos, Galați.


2019, vara
Ne împrietenim cu Asociația Magic Seniors pentru a fi împreună între generații 🙂 – în dezvoltarea programului Seniorul.ro


2018, martie
Parteneriat cu Orange Elephant, întreprindere socială a Asociației pentru Educație și Dezvoltare Comunitară, și Școala nr. 280 București, pentru Visele bătrânilor.


2018, ianuarie
Parteneriat strategic cu Asociația CSR Nest pentru dezvoltarea proiectelor sociale, educaționale și de mobilizare comunitară.


2016
Parteneriat încheiat în Visele bătrânilor cu Asociația C.A.R.P. Omenia, București, pentru îndeplinirea dorințelor de suflet ale unor seniori beneficiari de servicii sociale în cadrul centrului de zi al Asociației.


2014-2015
5 parteneriate – cu 2 organizații neguvernamentale și 3 facultăți din București încheiate în Visele bătrânilor: Centrul Comunitar Ghencea (Asociația Sf. Arhidiacon Ștefan), Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială.


2014
Parteneriat strategic cu CSRmedia.ro în co-organizarea Romanian CSR Awards – eveniment prin care sunt recunoscute public inițiativele companiilor din România de implicare în comunitate.