Evoluție

2016

Continuăm proiectul Visele bătrânilor, grație generozității unei persoane fizice și, implicit, a Gift Matching Program Google

Parteneriatul intersectorial cu CSRmedia.ro s-a concretizat în co-organizarea celei de a 4-a ediții a Romanian CSR Awards

Pregătiri la final de an pentru lansarea Seniorul.ro, platformă de solidaritate și mobilizare comunitară care promovează înaintarea în vârstă activă și sănătoasă în România.

Venituri din sponzorizări: 84.360 lei


2015

Ne-am apropiat de Asociația CARP Omenia București pentru continuarea proiectului Visele bătrânilor. Am primit o donație de carte de specialitate în limba engleză pentru crearea unei librării online și autosusținerea proiectului. Ne-am alăturat CSRmedia.ro în co-organizarea celei de a 3-a ediții a Romanian CSR Awards, în care au fost înscrise aprox. 100 de proiecte de responsabilitate sociala corporativa.

Venituri în 2015: 56,732.40 lei
Voluntari: 5


2014

Visele bătrânilor

A obținut în octombrie 2014 sprijinul financiar al FDSC, prin Fondul pentru Inovare Civică, pentru implicarea a 30 de studenți psihologi, jurnaliști și economiști și a comunității de afaceri în îndeplinirea viselor de o viață sau a dorințelor de moment a 10 vârstnici beneficiari de servicii sociale din București.

HEINEKEN pentru Comunități

Servicii de consultanță pentru crearea și implementarea noului mecanism de finanțare al programului de responsabilitate socială HEINEKEN pentru Comunități, ediția 2014, administrat de Asociația CSR Nest. Implicați în identificarea priorităților de finanțare ale programului în cele 4 localități eligibile (Constanța, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Mureș), elaborarea procesului de selecție a ONG-urilor, evaluarea proiectelor înscrise în competiție, selectarea finaliștilor, selectarea proiectelor câștigătoare.

Romanian CSR Awards

Împreună cu CSRmedia.ro în Romanian CSR Awards ediția 2014, în procesul de evaluare și selecție al proiectelor înscrise. Romanian CSR Awards este un eveniment prin care sunt recunoscute public inițiativele companiilor din România de implicare în comunitate. În 2014 s-au înscris în competiție peste 60 de companii, cu aproape 100 de proiecte de CSR.

Companii pentru copii

Beneficiari, copiii Centrului de zi Sf. Dimitrie, pentru care au fost strânși aprox. 10.000 Euro și cărora li s-au oferit servicii educaționale, constand in aplicarea unei metode atractive de predare a limbii engleze. Proiectul a fost pilotat la inițiativa unuia dintre membrii fondatori GEAC. În 2014 au fost contactate 6 ONG-uri (social, educație, cultură, mediu), pentru a relansa Companii pentru Copii ca program de responsabilizare socială a IMM-urilor românești și de susținere a proiectelor ONG.

Comunicate de Afaceri

A promovat activități, proiecte, campanii ONG prin bannere online și prin newslettere transmise companiilor înscrise pe portal. Parteneri ONG în 2013-2014: Asociația Aripi Deschise, Fundația Estuar, Fundația Sf. Dimitrie, Asociația Învingem Autismul, Asociația ViitorPlus, Forumul Tinerilor din România.

Oameni și cifre în 2014
Angajați: 3
Voluntari permanenți: 4
Voluntari implicați în proiecte: 25
Beneficiari servicii: 180
Venituri obținute din fonduri nerambursabile: 22.500 Ron
Venituri obținute din prestări servicii: 12.600 Ron
Venituri obținute din sponsorizări: 60.298,45 Ron


2012 – 2013

Lansarea oficială a nONGuvernamental.org, proiect media pentru promovarea proiectelor ONG.
Rapoarte Anuale. Arată ce faci, clasat printre cele mai bune 40 de proiecte la nivel național în competiția inițiativelor de responsabilitate socială Acționăm responsabil!, a Federației Junior Chamber International (JCI) România.
Parteneriat încheiat cu Asociația CSR Nest pentru preluarea managementului și dezvoltarea site-ului nONGuvernamental.org.

Venituri: 7500 Ron