Senior Card. Investim tehnologie în binele oamenilor și al comunităților

Implementat de Grupul de Educație și Acțiune pentru Cetățenie (GEAC), Senior Card este primul program social național digital de reduceri și facilități pentru creșterea calității vieții pensionarilor, în principal a celor cu venituri mici și medii.

Senior Card are la bază o aplicație centrală care facilitează și administrează prin modalități securizate de interfațare (card fizic, tag NFC, aplicație smartphone) legătura dintre entitățile de business participante în program, indiferent de domeniul de activitate și modalitatea de aplicare a reducerilor, și pensionari.

În prezent, 200 de pensionari din București-Ilfov, selectați în parteneriat cu CARP Omenia București, Telefonul Vârstnicului și direcții de asistență socială, sunt integrați în program. 

Senior Card este un program social de valorizare și recompensare a oamenilor la vârsta de argint pentru munca lor de o viață și o soluție de creștere a securității lor financiare care contribuie la asigurarea unei bătrâneți sănătoase și productive. Senior Card conduce, de asemenea, la consolidarea valorii în comunitate a entităților participante, fiind totodată o oportunitate de conectare directă a acestora cu un segment de piață important cu o creștere rapidă din punct de vedere demografic.

Senior Card este finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă. Informații suplimentare despre program: www.seniorcard.ro.

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Peste 25 de oferte și facilități pentru persoanele vârstnice, listate pe Senior Discount

Next Post

Senior Card. 9 entități participante intrate în program

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0
Share